Modne motionister i nationalparken


Støtteforeningen Nationalpark Thy og Thisted Kommune afholdt i sidste uge tur nr. tre for modne motionister i Nationalpark Thy. Turen startede ved Hanstholm Fyr, hvor formidler Erik Bach Jensen fortalte historien om Hanstholm Fyr samt historien om Hanstholm Havn m.v.

Antallet af deltagere stiger hver gang denne type arrangementer bliver afholdt i Nationalparken. Denne gang var der 27 deltagere, alle med én interesse, nemlig en tur ud i naturen sammen med medmotionister.

Turen i Hanstholm startede som nævnt ved fyret, og gik derefter ud i den dejlige natur, der findes i og omkring Hanstholm. Under turen var der en gang imellem en kort pause , hvor der blev fortalt om de forskellige planter vi mødte undervejs. Der blev ligeledes tid til en diskussion om den nye lov om timeterbræmmer ved vandløbene i Danmark.

Støtteforeningen Nationalpark Thy samt Thisted Kommune efterlyser stadig flere mennesker i alderen 60+ til de næste arrangementer, der foregår næste gang den 18. september i Agger samt den 2. oktober i Stenbjerg, begge ture med start kl. 10:00.

Arrangementerne for modne motionister vil hen over efteråret blive evalueret, og herefter vil man tage stilling til, om der startes op igen til foråret 2013 – måske endda hver tirsdag, hvis interessen er til stede.