Du er tilmeldt nyhedsbreve fra Støtteforeningen Nationalpark Thy, derfor får du denne mail. Hvis du ikke er interesseret i at modtage nyhedsbreve fra støtteforeningen kan du afmelde ved at klikke på linket i bunden.

Der har i nogen tid været arbejdet på at etablere et temacenter på det første sted, man møder i Nationalpark Thy, når man ankommer fra syd – til Agger Tanges færgeleje. Det er et oplagt sted at etablere et knudepunkt for formidling – færgelejet er i forvejen et yndet besøgssted, og tangen rummer et overordentligt rigt fugleliv samt en spændende historie.

Nu står temacentret færdigt, og det bliver indviet

lørdag den 22. september kl. 9:30

Indvielsen vil blive markeret med taler af Lene Kjelgaard Jensen, borgmester i Thisted Kommune, Lone Mark, bestyrelsesmedlem i Nationalpark Thy samt Esben Broe, arkitekten som har tegnet bygningen.

Efter talerne bliver der mulighed for at lære mere om Agger Tanges plante- og fugleliv, og medlemmer af Dansk Ornitologisk Forening og Biologisk Forening for Nordvestjylland vil være guider.
Ifølge programmet slutter arrangementet ca. kl. 11, men man er selvfølgelig velkommen til at blive i området og nyde omgivelserne dagen igennem.

Dette er den seneste nyhed fra vores hjemmeside www.dinnationalparkthy.dk.

Vi har også fornylig fortalt om modne motionister i nationalparken på hjemmesiden.